Sortides professionals

El Màster en Comunicació i Estudis Culturals et proporcionarà

Una especialització en cultura contemporània mitjançant una metodologia docent de caràcter interdisciplinari que t’aportarà coneixements específics i competències metodològiques per a professionalitzar-te en el terreny de la comunicació i la gestió cultural, social, científica, política i corporativa, i per a desenvolupar activitats de recerca en aquests mateixos àmbits.

Sortides professionals

El Màster en Comunicació i Estudis Culturals orienta professionalment cap a empreses i mitjans de comunicació tradicionals (ràdio, televisió, premsa), cap a les noves indústries culturals (gabinets de comunicació i assessorament, agències d’informació, observació i anàlisi) i forma especialistes en comunicació 2.0 i 3.0 (gestió de xarxes socials, community manager, creació i anàlisi de públics) amb coneixements aprofundits dels continguts culturals, cosa que els fa aptes per a la gestió cultural en tots els seus aspectes.

El Màster en Comunicació i Estudis Culturals ha estat acreditat favorablement per AQU Catalunya (26-02-2016), que ha destacat la bona opinió dels ocupadors davant el perfil formatiu dels nostres titulats. Aquesta opinió procedeix de l’avaluació externa del màster i es correspon amb el grau de satisfacció de les empreses i institucions que han acollit estudiants en pràctiques, però també de les que els han incorporat com a professionals als propis projectes culturals (Núvol. Digital de Cultura, revista UdGent, Col·legi de Periodistes, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, MOT Festival de Literatura Olot-Girona, Festival de Teatre Temporada Alta, entre d’altres).

Internacionalització

El Màster en Comunicació i Estudis Culturals té la internacionalització com una de les seves prioritats. El conveni de doble titulació recentment signat amb la Universidad del Norte (Barranquilla, Colòmbia) és només l’inici d’un procés que ha de comportar la mobilitat d’estudiants i de professorat i l’enriquiment, tant pel que fa a continguts com pel que fa a experiència cultural i professional, de tots dos màsters.